Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Καμίνης "έκοψε" το "δεξί του χέρι"!

Σε καθημερινή βάση σπαράσεται πλέον η παράταξη -Καμίνη στο δήμο Αθηναίων, με παρ' ολίγον "θύμα" στη τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τον Γενικό Γραμματέα, Θόδωρο Λιβάνιο, ο οποίος έφτασε ένα βήμα, πριν από τη παραίτηση!
Η αφορμή, για να φτάσει ο Λιβάνιος στο αμην ήταν η στάση τόσο της πλειονότητας των συμβούλων της πολυσυλλεκτικής παράταξης-Καμίνη, όσο και του ίδιου του δημάρχου, που ουσιαστικά τον "άδειασαν" για το θέμα των συμβασιούχων....

Τι είχε συμβεί; Τη περασμένη Παρασκευή, ο γενικός γραμματέας καταθέτοντας ως μάρτυρας υπέρ της δημοτικής αρχής είπε, ότι ο δήμος μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς τους υπάρχοντες συμβασιούχους της καθαριότητας!
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας με αφορμή τη θέση- Λιβάνιου, η οποία όμως είχε συμφωνηθεί με τον Γιώργο Καμίνη, "άνοιξαν πυρ" κατά του γ.γ. Εκεί, λοιπόν, που περίμενε να τον υπερασπίσουν οι "πρασινοκίτρινοπορτοκαλί" σύμβουλοι της δημοτικής πλειοψηφίας, αυτοί του "τράβηξαν το χαλί" κάτω από τα πόδια, ενώ την ίδια ώρα τον άφηνε ακάλυπτο και ο δήμαρχος.
Το πρωί ο Βαρελάς (αντιδήμαρχος καθαριότητας) είχε καταθέσει υπέρ της παραμονής των συμβασιούχων, ενώ το απόγευμα Αναγνωστόπουλος είπε, ότι διαφωνεί με τη πολιτική των αγωγών κατά των συμβασιούχων - το χρησιμοποίησε ως "όπλο" ο δήμος- και ο Λαμπρακάκης, ότι τάσσεται υπέρ της μονιμοποίησης τους!
Ο Λιβάνιος περίμενε εναγωνίως, να ακούσει τη τοποθέτηση-Καμίνη, γι' αυτό το λόγο άλλωστε δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Καλύτερα όμως να μην την άκουγε. Ο πρώην Συνήγορος του Πολίτη ανέφερε, ότι ο γ.γ. δεν γνώριζε καλά το θέμα και η απάντηση, που έδωσε στο δικαστήριο ήταν θεωρητικού περιεχομένου. Ούτε νύξη, ότι από το βράδυ της Πέμπτης είχαν μιλήσει και συμφωνήσει για το τι θα πει το "δεξί του χέρι" στον δήμο. Χοντρό "άδειασμα", προκειμένου να γλιτώσει ο ίδιος το κεφάλι του απέναντι στους εξοργισμένους συμβασιούχους.
Ο Λιβάνιος άρχισε, να "βγάζει καπνούς" από τα αυτιά. Κάθισε για λίγο δίπλα στον Καμίνη και μετά αποχώρησε από την αίθουσα και έκοβε βόλτα στους διαδρόμους, για να ηρεμήσει. Κάποιοι τον άκουσαν, να ψιθυρίζει ότι "θα παραιτηθώ, με άδειασαν" αλλά τελικά και προς το παρόν φαίνεται, να συγκρατείται. Το θέμα είναι για πόσο ακόμη, αφού πλέον βρίσκεται απέναντι μέχρι και με τον δήμαρχο...

http://www.athinapoli.gr/2011/09/blog-post_85.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ