Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Κατάσχεση παράνομων προιόντων σε κτήρια στην Αθήνα

Στην κατάσχεση προϊόντων απομίμησης επώνυμων ειδών προχώρησε σήμερα η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων, μετά τον εντοπισμό κτιρίου, που είχε μετατραπεί σε αποθήκη παραεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο επιχείρησης καθαρισμού και απολύμανσης, που πραγματοποιούν τα ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, τη Νομαρχία Αθηνών και παρουσία εισαγγελέα, σε κτίρια – εστίες μόλυνσης στο ιστορικό κέντρο, εντοπίστηκε επί της οδού Γερανίου, μεγάλη αποθήκη με παιχνίδια, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, ομπρέλες, ρούχα, και άλλα προϊόντα απομίμησης, τα οποία θα διατίθεντο παράνομα στην αγορά...
Όπως τόνισε ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, Στέλιος Κρασσάς, από τον Δήμο Αθηναίων γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αλλάξει και να βελτιωθεί η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε:

«Σε μία από τις καθημερινές επιχειρήσεις που πραγματοποιεί, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, ο Δήμος μαζί με τους συναρμόδιους φορείς, εντοπίστηκαν σήμερα σε δύο ορόφους κτιρίου διάφορα προϊόντα-μαϊμού, τα οποία θα καταστραφούν βάσει του νόμου. Όλα αυτά συνθέτουν τη μεγάλη πληγή του παραεμπορίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ