Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Φραγμός από τους αστυνομικούς από τα δυιλιστήρια του Σκαραμαγκά προς Αθήνα


Ετοιμοι να αποκλείσουν τη γέφυρα του Ρίου
Θα έρθουν και άλλα φορτηγά στην Αθήνα
Στο υπουργείο Μεταφορών χωρίς να υπάρχει πρόσκληση από τον υπουργό Δημήτρη Ρέππα, κατευθύνονται αυτή την ώρα εκπρόσωποι των... ιδιοκτητών φορτηγών. Οπως τονίζουν από την έκβαση της συνάντησης θα κριθεί αν θα τραβήξουν τις κινητοποιήσεις τους στα άκρα.
Η επίταξη είναι κατά τα άλλα σε σε ισχύ, όμως οι ιδιοκτήτες φορτηγών παραμένουν (με το τρικ δεν απεργούμε, αλλά απέχουμε) στην άκρη του δρόμου.

Το αποτέλεσμα είναι χιλιάδες πολίτες από το πρωί να ταλαιπωρούνται. Από τον Πειραιά ξεκινούσε η ουρά στην άνοδο της Κηφισού, έμφραγμα και σε όλους τους κάθετους δρόμους, ενώ η εικόνα στη λεωφόρο Σχιστού και την εθνική στο Χαϊδάρι θύμιζε... πάρκινγκ. Η τροχαία που φυσικά δεν είχε καμία εισαγγελική εντολή ήταν απλά σε ρόλο... παρατηρητή.
Μάλιστα, στα διόδια της Αττικής οδού στη Μεταμόρφωση, είχε στήσει και μπλόκο για... κλήσεις (!) στους ταλαιπωρημένους οδηγούς!

Την ίδια ώρα οι οδηγοί που θέλησαν να αποφύγουν τις ουρές στα βενζινάδικα και έκαναν υπομονή άρχισαν να μην βρίσκουν βενζίνη καθώς πολλά πρατήρια έκλεισαν για να αποφύγουν οι πρατηριούχοι να ... πουλήσουν φθηνά με βάσει το πλαφόν. Άλλοι πάλι είδαν τα φθηνά πρατήρια να ανεβάζουν τις τιμές για να εναρμονιστούν με την τιμή του πλαφόν!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ