Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

«Ενίσχυση της συνοχής»

"Η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής στην πόλη μας θα είναι ο πρώτος και βασικός άξονας της πολιτικής μου στην καινούργια μου θητεία", δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.

Σε συνέντευξή του την Παρασκευή στην τηλεόραση του ΑΝΤ-1, ο κ. Κακλαμάνης για το ζήτημα της εγκληματικότητας και της ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας επανέλαβε ότι "είναι 100% δουλειά της εκάστοτε κυβέρνησης" και πρόσθεσε ότι, "δεν πρόκειται να λυθεί κανένα θέμα αν δεν πάψουν τα σύνορα να είναι ξέφραγο αμπέλι".
Για το μνημόνιο, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι τοποθετείται πολιτικά επ' αυτού μόνο στο σκέλος που αφορά τις μεγάλες επιπτώσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. "Ως δήμαρχος είμαι υποχρεωμένος να λέω στους συμπολίτες μου τι επίπτωση θα έχει στη ζωή τους το συγκεκριμένο Μνημόνιο".
Αναφορικά με τα όσα προβλέπονται για τις περικοπές στα κονδύλια των ΟΤΑ, ο κ. Κακλαμάνης είπε πως όταν τέθηκε το ερώτημα στον αρμόδιο υπουργό εκείνος προέτρεψε τους δημάρχους να αυξήσουν 100% τα δημοτικά τέλη για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ