Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Πάνω από 6.000 συμμετοχές στον Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας

Πάνω από 6.000 συμμετοχές στον Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας

 

Δυναμικό παρών έδωσαν οι Αθηναίοι στον 19ο Ποδηλατικό Γύρο της πόλης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 6.000.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10 το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο από τον Πρόεδρο του ΟΝΑ Άγγελο Μοσχονά, παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.

Την ίδια ώρα στην Πλατεία Συντάγματος ξεκίνησε και ο αγώνας για τα Α.με.Α. Την εκκίνηση έδωσαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης και το μέλος της Παραολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο Γιώργος Κούζας.

«Ο κόσμος ευαισθητοποιείται όλο και περισσότερο στο ποδήλατο, που είναι ένα οικολογικό μέσο για να κινηθούμε. Είναι επίσης οικονομικό, και μας διασκεδάζει ταυτόχρονα. Πιστεύω ότι ο κόσμος το έχει αντιληφθεί, γι' αυτό και η συμμετοχή του ήταν σήμερα πρωτοφανής. Το μήνυμα της σημερινής διοργάνωσης είναι ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να ζούμε και αυτός είναι το ποδήλατο», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΟΝΑ, λίγο πριν την έναρξη των αγώνων.

Με τον 19ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας ολοκληρώθηκαν οι αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων «Athens City Games 2010».

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ