Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Έξι σύμβουλοι του Φασούλα με το Δημαρά


Με δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους αλλά και στενούς συνεργάτες του απερχόμενου δημάρχου Πειραιά στελεχώνει σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr το ψηφοδέλτιο του στην αντιπεριφέρεια Πειραιά ο Γιάννης Δημαράς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νίκος Γαλανός έχει ήδη κλείσει το ένα τρίτο των θέσεων (6 από τις 18) στενούς συνεργάτες του Π. Φασούλα.

Συγκεκριμένα, στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Άρμα Πολιτών» για την αντιπεριφέρεια Πειραιά θα συμμετάσχουν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Τάκης Αβραμίδης, η πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Αναγνώστου, η πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ (Κανάλι 1) Σταυρούλα Καρύδη, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παρασκευόπουλος, η πρόεδρος του Β΄ Διαμερίσματος Ζωή Κεχαγιά και ο πρόεδρος του Δ΄ Διαμερίσματος Δημήτρης Βενέρης...


Πάντως, σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μέχρι στιγμής για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αντώνης Αρώνης, ο οποίος παραιτήθηκε χθες από υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού (http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8464).

Επιπλέον, αν και Γιάννης Δημαράς και Παναγιώτης Φασούλας, οι οποίοι διατηρούν φιλική σχέση, επικοινώνησαν μετά την οριστικοποίηση του «διαζυγίου» με το ΠΑΣΟΚ, δεν έγινε καμία συζήτηση για συνεργασία του δημάρχου Πειραιά με το «Άρμα Πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ