Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Κόντρα και στην Βουλή για την Ακρόπολη





Και στη βουλή μεταφέρθηκε η ένταση για το λουκέτο στην Ακρόπολη και τα επεισόδια έξω από τον Ιερό Βράχο. «Κάποιοι δυσφημούν τη χώρα» είπε ο Φ. Σαχινίδης. «Να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι» ζήτησε ο Σπ. Χαλβατζής.
 
Στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης του για τους απολυμένους της Ολυμπιακής, ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπ. Χαλβατζής τόνισε πως σήμερα πήγαν οι εισαγγελείς κι ένας χωροφύλακας με ένα σιδεροπρίονο κι έκοβε τα κάγκελα της Ακρόπολης κι έλεγαν τα κανάλια κι οι ραδιοσταθμοί «τι κατάσταση είναι αυτή, αυτοί οι εργαζόμενοι προσβάλλουν τη χώρα».
 
«Οι κυβερνήσεις που τους έχουν συμβασιούχους 22 χρόνια και κάθε χρόνο τους αλλάζουν τη σύμβαση δεν έχουν ευθύνη [και] έχουν ευθύνη οι εργαζόμενοι οι οποίοι καταδικάζουν τη χώρα και οι τουρίστες δεν μπορούν να δουν την Ακρόπολη; Να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι» ζήτησε ο κ. Χαλβατζής.
 
Απαντώντας ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης τόνισε πως «κάποιοι δυσφημούν τη χώρα», μίλησε για «απαράδεκτες σκηνές στην Ακρόπολη» και σημείωσε: «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη μεταπολεμική κρίση». Αυτή τη στιγμή, ελέγχεται η κυβέρνηση για τις προσπάθειες που κάνει να βάλει ξανά τη χώρα σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Και συμφωνούμε όλοι πως η ανάπτυξη μπορεί και πρέπει να έρθει και μέσα από την συνεισφορά που έχει ο Τουρισμός.
 
«Τι ακριβώς ανάπτυξη θα έχουμε και ποια συνεισφορά θα έχει ο Τουρισμός όταν η εικόνα αυτή τη στιγμή που μεταδίδεται σε όλα τα μέρη του κόσμου είναι η εικόνα των σκηνών που διαδραματίζονται στην Ακρόπολη» είπε ο κ. Σαχινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ