Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ανησυχία για Σγουρό-Καμίνη

Σε κόκκινο συναγερμό  έχει τεθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Ιπποκράτους, καθώς τα μηνύματα που φτάνουν στο ΠΑΣΟΚ για  την αναμέτρηση στην περιφέρεια της Αττικής, αλλά και στο δήμο της  Αθήνας είναι εξαιρετικά απαισιόδοξα. Οι υποψήφιοι του κόμματος Γιάννης Σγουρός και Γιώργος Καμίνης αντίστοιχα, δεν συσπειρώνουν την εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ με ορατό τον κίνδυνο, ο μεν υποψήφιος περιφερειάρχης να χάσει στο δεύτερο γύρο από τον Γιάννη Δημαρά, ο δε υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας να συντριβεί από τον Νικήτα Κακλαμάνη.
Το επιτελείο της  Ιπποκράτους με επικεφαλής τον γραμματέα  Μιχάλη Καρχιμάκη, αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου σχεδιάζουν κινήσεις για τη στήριξη των δύο υποψηφίων, καθώς εκφράζονται έντονες ανησυχίες για το κλίμα, που θα διαμορφωθεί στην πολιτική σκηνή και στην κοινωνία, από τόσο επώδυνες εκλογικές ήττες στις δύο σημαντικότερες αναμετρήσεις της 7ης Νοεμβρίου.
Προς τούτο ο  πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σηκώνει  τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης  με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ αναμένεται να κάνει πολιτική τοποθέτηση και  στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το μεσημέρι της Δευτέρας, που έχει ως κύριο αντικείμενο το νομοσχέδιο για τον κινηματογράφο.

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=86142

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ