Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Καμίνης: Μπέρδεψε την Αθήνα με τη... Βαστίλη;

Πηγή: statesmen.gr
Ακόμη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Καμίνη την Τρίτη, και άκουσαν την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων με τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος, δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν αυτά που άκουγαν. Ο πρώην Συνήγορος του Πολίτη, εμφανώς αλλαγμένος σε σχέση με το παρελθόν, εκφώνησε μια ομιλία που απευθυνόταν στο κομματικό ακροατήριο το οποίο είχε μπροστά του, εξαπέλυσε μια σκληρή επίθεση...

στον Νικήτα Κακλαμάνη για τα πεπραγμένα του στον πρώτο δήμο της χώρας, και προανήγγειλε ότι όσοι ευθύνονται θα λογοδοτήσουν.
Σε κάποια στιγμή της ομιλίας του όμως, παρασυρμένος και από την πανηγυρική ατμόσφαιρα που είχε διαμορφωθεί, προχώρησε σε προσωπικές αναφορές, που προκάλεσαν απορίες μεταξύ των οπαδών του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, οι οποίοι είχαν κατακλύσει τον χώρο: «Από εδώ θα αρχίσουμε να την οργανώνουμε την πόλη. Θα την καταλάβουμε τη Βαστίλη. Εγώ γεννήθηκα στις 15 Ιουλίου, μια μέρα μετά την κατάληψη της Βαστίλης», ήταν η αποστροφή της ομιλίας του Γιώργου Καμίνη, που ανάγκασε πολλούς… να κοιτάζονται μεταξύ τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι καλό για τον πρώην Συνήγορο του Πολίτη, κάτι που αποτυπώνεται και στα ποιοτικά ευρήματα των δημοσκοπήσεων, όπου διαφαίνεται η αδυναμία του Γιώργου Καμίνη να συσπειρώσει την κομματική βάση του κυβερνώντος κόμματος στην πρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ