Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Προβλήματα από την βροχόπτωση σε Αττική και Πάτρα

Η νυχτερινή βροχή στην Αττική αλλά και στην Πάτρα προκάλεσε πολλά προβλήματα σε δρόμους και σε σπίτια. Εξαιτίας των έντονων φαινομένων τρία αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν σε σημείο συγκέντρωσης υδάτων στο οδόστρωμα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι. Συνολικά έγιναν 4 κλήσεις για απάντληση υδάτων στην Πυροσβεστική από την Καλλιθέα, τη Νεάπολη Νίκαιας, το Παλαιό Φάληρο και τη Βάρκιζα. Η δυνατή βροχή ξερίζωσε και δέντρα στη Δραπετσώνα, την Κυψέλη και τα Σεπόλια.Από την έντονη χαλαζόπτωση προκλήθηκαν προβλήματα στην περιοχή του Γέρακα.

Στην Πάτρα η πυροσβεστική δέχτηκε 20 κλήσεις για απάντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα και δέντρα που είχαν πέσει στο οδόστρωμα. Η κυκλοφορία διεξαγόταν με μεγάλη δυσκολία καθώς οι δρόμοι είχαν πλημμυρίσει.

Επίσης, παρατηρήθηκαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση αρκετών περιοχών της Πάτρας, ενώ προβλήματα καταγράφηκαν και στον δημοτικό φωτισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω των καταιγίδων προκλήθηκαν ζημιές σε καλλιέργειες στην δυτική Αχαΐα, καθώς και σε θερμοκήπια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ