Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Α. Μητρόπουλος: Αν δεν περάσω, στηρίζω Δημαρά στο β΄γύρο

Τη στήριξή του στον Γιάννη Δημαρά, δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς , ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Αλέξης Μητρόπουλος κατά τη σημερινή παρουσίαση των αντιπεριφερειαρχών του.

Όπως είπε, «στην απίθανη περίπτωση που δε θα είμαστε στο β'  γύρο, θα αφήσουμε τους πολίτες να κρίνουν ποιον θα ψηφίσουν αν και βεβαίως εμείς θα τους κατευθύνουμε σε εκείνες τις επιλογές που θα δείχνουν, την κατεύθυνση της αριστεράς και του σοσιαλιστικού χώρου» σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος.

Παράλληλα  ο κ. Μητρόπουλος επέκρινε το σημερινό ΠΑΣΟΚ από το οποίο αποχώρησε πρόσφατα. λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Το ΠΑΣΟΚ έχει υποστεί νεοφιλελεύθερη μετάλλαξη από το 1985 οπότε και διαγράφηκα. Η μετάλαξη αυτή στα χρόνια του Σημίτη και η απόλυτη νεοφιλεύλευθερη πολιτική, έγινε στο σημερινό ΠΑΣΟΚ». ..ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ
Επιπλέον, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε ρα ονόματα των αντιπεριφερειαρχών που θα στελεχώσουν το συνδυασμό του που είναι τα εξής:

Νίκος Βούτσης στον Κεντρικό Τομέα (πολιτικό μηχανικό, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ), Δημήτρης Τσουκαλάς στον Βόρειο Τομέα (συνδικαλιστής, πρώην πρόεδρος της ΟΤΟΕ), Ηλίας Νικολόπουλος στο Νότιο Τομέα (καθηγητής Πανεπιστημίου, Νομαρχιακός Σύμβουλος, ΔΗΚΚΙ), Νότης Μαριάς στο Δυτικό Τομέα (, αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου, Νομαρχιακός Σύμβουλος, δικηγόρος Αθηνών, Δημοκρατική Συνεννόηση), Γιώργος Βαρεμένος στην Ανατολική Αττική (δημοσιογράφος), Λία Φράγκου στον Πειραιά (, αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου, Νομαρχιακός Σύμβουλος, δικηγόρος Αθηνών), Γιάννης Βασιλείου στη Δυτική Αττική (λογιστής, Νομαρχιακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής του ΣΥΝ), Γιάννης Σχίζας στα Νησιά του Αργοσαρωνικού (εκπρόσωπος των Οικολόγων ενάντια στο Μνημόνιο) και οΔημήτρης Βίτσας ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο Δυτικό Τομέα (γραμματέας του ΣΥΝ).
Εκτός του κ. Βίτσα περιφερειακοί σύμβουλοι είναι επίσης ο Αλέκος Καλύβης (μέλος της Π.Γ του ΣΥΝ), ο Πάνος Σκουρλέτης (εκπρ. Τύπου), ο Γιάννης Μηλιός (μέλος του ΚΠΕ), ο Γιάννης Πρωτονοτάριος (μελος του ΚΠΕ) και ο Πάνος Τριγάζης (μέλος του ΚΠΕ).

 http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8445

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ