Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

«Αθήνα Πόλη της Ζωής μας»

Το βορειότερο άκρο της πόλης, το Αλσος Προμπονά, επέλεξε ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης για να παρουσιάσει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.

183 άτομα συμμετέχουν στο συνδυασμό “ Αθήνα Πόλη της Ζωής μας”, εκ των οποίων 75 είναι υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο και 108 είναι υποψήφιοι για τα δημοτικά διαμερίσματα.

Δύσκολη χαρακτήρισε ο κύριος Κακλαμάνης την επιλογή των υποψηφίων, οι οποίοι καλύπτουν όλο το κοινωνικό φάσμα και προέρχονται – όπως είπε χαρακτηριστικά - από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Το 34% των υποψηφίων είναι  εν ενέργεια Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι, όπως ο Πρόεδρος του ΔΣ του Αθήνα 9,84 Θανάσης Καφέζας, ο Πρόεδρος της Τεχνόπολις, Φώτης Ιγνατίου, και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, Θεόδωρος Μπεχράκης...

Δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι οι κυρίες Αλεξία Εβερτ, Σόφη Δασκαλάκη Μυτιληναίου και Ηρα Βαλσαμάκη, ο Αγγελος Μοσχονάς και ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος θα ριχτεί στη μάχη της περιφέρειας.

Το 33% των υποψηφίων είναι άνθρωποι του πολιτισμού, των τεχνών και του αθλητισμού, όπως οι ηθοποιοί Μαρία Τζομπανάκη, Βάσια Τριφύλλη, Νίκος Ψαρράς, Δευκαλίων Κόμης, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ακης Ζήκος, ο πρώην καλαθοσφαιριστής Βασίλης Γκούμας, και ο καλλιτεχνικός μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης.

Το 34% των υποψηφίων είναι οικονομολόγοι – επιχειρηματίες και άνθρωποι της επικοινωνίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε το γνωστό δημοσιογράφο Δημήτρη Κωνσταντάρα, και τον επικοινωνιολόγο Αναστάσιο Βυζοβίτη.

“ Στόχος μας είναι να δώσουμε χαμόγελο, ελπίδα και αισιοδοξία στους Αθηναίους στους δύσκολους καιρούς που θα έρθουν”, επισήμανε ο κύριος Κακλαμάνης, προσθέτοντας ότι είμαστε αυτοί που θα κρατήσουμε όρθια την Αθήνα, την κοινωνική συνοχή, στις δύσκολες οικονομικές ημέρες που έρχονται.

“ Προχωράμε από σήμερα, με σοβαρότητα, χαμηλούς τόνους, αλληλοσεβασμό και αλληλεγγύη, με χαμόγελο και αισιοδοξία θα ριχτούμε στη μάχη”, δήλωσε κλείνοντας την ομιλία του ο κύριος Κακλαμάνης.
Τέλος, το 36% του ψηφοδελτίου απαρτίζεται από γυναίκες, το 64% από άνδρες, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 44 έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ