Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Επίσκεψη στο Ίδρυμα Αστέγων

Το Κέντρο Σίτισης του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Ίδρυμα Αστέγων) επισκέφτηκαν και διένειμαν συσκευασίες με είδη διατροφής, η Πρόεδρος κ. Ελένη Ψαρρά και μέλη του Φιλόπτωχου Ταμείου του Τιμίου Σταυρού, το οποίο εδρεύει στο Μπρούκλιν Ν. Υόρκης. Η επίσκεψη έγινε σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχε πραγματοποιήσει το Ίδρυμα σε στελέχη της οργάνωσης.
Η κ. Ελένη Ψαρρά και τα μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν τις δομές του
Ιδρύματος και ενημερώθηκαν από τον Αντιδήμαρχο κ. Ελευθέριο Σκιαδά για τη λειτουργία του και γενικότερα για την κατάσταση των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ιστορικό Κέντρο των Αθηνών. Συζητήθηκε δε η στενότερη συνεργασία των δύο φορέων, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί η Ομογένεια να στηρίξει το έργο του Ιδρύματος.
Ο κ. Σκιαδάς επισήμανε ότι σε «περιόδους κρίσης η αλληλεγγύη περνά στα χέρια των πολιτών, οι οποίοι καλούνται να στηρίξουν τις ομάδες εκείνες που πλήττονται περισσότερο». Στη συνέχεια παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην Πρόεδρο του Σωματείου τιμώντας στο πρόσωπό της το Φιλόπτωχο Ταμείο του Τιμίου Σταυρού για τη δράση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ