Κυριακή 1 Απριλίου 2012

«Ανάγκη επανεκκίνησης της ελληνικής γεωργίας»

Ο πρωτογενής τομέας μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί σε πυλώνα ανάκαμψης της οικονομίας, υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία
Ο πρωτογενής τομέας μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί σε πυλώνα ανάκαμψης της οικονομίας, υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία
Επείγουσα θεωρεί την ανάγκη επανεκκίνησης της ελληνικής γεωργία, «με μια νέα κυβέρνηση με ισχυρή εντολή», ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, σύμφωνα με δηλώσεις του μετά τις εκδηλώσεις για την 102η επέτειο της εξέγερσης του Κιλελέρ.
«Τη μνήμη της εξέγερσης του Κιλελέρ την τιμούμε πραγματικά όταν εργαζόμαστε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιφέρεια και λέμε την αλήθεια στους αγρότες», επισήμανε ο βουλευτής, τονίζοντας ότι πρωτογενής τομέας μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί σε πυλώνα ανάκαμψης της οικονομίας.
Ο κ. Χαρακόπουλος δεν παρέλειψε επίσης να ασκήσει κριτική στο ΠΑΣΟΚ για την αγροτική του πολιτική, υποστηρίζοντας ότι «υποσχέθηκε και στους αγρότες τα πάντα, τους έταξε λαγούς με πετραχήλια για να υποκλέψει την ψήφο τους».
Το ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, «χαρακτήριζε ψίχουλα τις αποζημιώσεις των 500 εκατομμυρίων ευρώ της κυβέρνησης Καραμανλή, αλλά επί των ημερών τους, ο ΕΛΓΑ αντί για δίκαιες αποζημιώσεις, πλέον, δίνει… προνοιακά επιδόματα». «Ενώ υποσχέθηκαν πράσινη ανάπτυξη, τα αγροτικά φωτοβολταϊκά βάλτωσαν. Πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ για τα Σχέδια Βελτίωσης από το 2009 παραμένουν… παρκαρισμένα», πρόσθεσε.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Δριβελέγκας. 
 
24h NewsRoom



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ