Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Νέα επιχείρηση καθαρισμού και απολύμανσης κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας

Σε νέα επιχείρηση καθαρισμού και απολύμανσης κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας προχώρησαν σήμερα το πρωί τα ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, με εντολή του Δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Εκτεταμένοι έλεγχοι και παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν σε κτίρια των οδών Ευριπίδου, Αισχύλου, Μενάνδρου και Σοφοκλέους, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, την Υγειονομική Διεύθυνση της Νομαρχίας Αθηνών, την ΥΠΕΕ, παρουσία Εισαγγελέα.

Τον συντονισμό των επιχειρήσεων του Δήμου Αθηναίων είχε ο Αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Ασφάλειας της Πόλης Ανδρέας Παπαδάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, τόνισε:
"Με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας συνεχίζουμε σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς τις επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας. Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου καθάρισε και απολύμανε και σήμερα κτίρια, όπου οικονομικοί μετανάστες διαμένουν σε άθλιες συνθήκες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει και η δική τους υγεία και των περιοίκων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ