Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

BEACH VOLLEY-ATHENS GOLDEN CUP 2010

Με φόντο το Ελληνικό Κοινοβούλιο και στην κεντρικότερη πλατεία της χώρας, στο Σύνταγμα, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά τουρνουά Beach Volley.

Για πέντε ημέρες, από 2-6 Ιουνίου, οι θεατές και επισκέπτες του κέντρου της Αθήνας θα θαυμάσουν από κοντά κορυφαίους Έλληνες και ξένους αθλητές του δημοφιλέστερου καλοκαιρινού αθλήματος και θα απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα.

Οι αγώνες της Πλατείας Συντάγματος σηματοδοτούν και την έναρξη του προγράμματος του Πανελληνίου Circuit Beach Volley – Master 2010.


Στην σημερινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων κ. Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρισε πρωτοποριακή τη συγκεκριμένη διοργάνωση για την πόλη της Αθήνας κάτι που αποτελεί όπως επεσήμανε θεσμό σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.


Ο πρόεδρος του Ο.Ν.Α. εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να δίνονται διέξοδοι στους νέους ανθρώπους ενώ επεσήμανε ότι το Athens Golden Cup 2010 είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αλλάξει η εικόνα της Αθήνας στο εξωτερικό και να γίνει ο αθλητικός τουρισμός αιτία για να διαφημιστεί η χώρα μας.

Με την σειρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Γιώργος Μελισσουργός σημείωσε ότι στο τουρνουά της Αθήνας θα λάβουν μέρος κορυφαίοι αθλητές της χώρας και του εξωτερικού . Είμαι σίγουρος ότι το θέαμα θα είναι συναρπαστικό γι αυτό καλώ τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των κορυφαίων αθλητών.

Ο Διευθυντής Marketing Pepsico HBH κ. Μάνος Σπανός δήλωσε ότι για 5 συνεχή χρονιά υποστηρίζουμε την Ε.Ο.Π.Ε. και είμαστε χαρούμενοι που μέσα από την σταθερή συνεργασία στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και συμβάλουμε στην πραγματοποίηση δημιουργικών και πρωτοπόρων ιδεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ