Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Παγκόσμια Ισπανία

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2010 Ισπανία! Μετά από τον κανονικό αγώνα που δεν είχε νικητή, οι Ισπανοί κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, το Μουντιάλ, στην παράταση με 1-0!

Το γκολ της νίκης στο 116' ο Αντρές Ινιέστα, με την Ολλανδία να πέφτει στο καναβάτσο μετά από έναν αγώνα θρίλερ. Πολλές ευκαιρίες στο ματς και για τις δύο ομάδες, με μοιραίο τον Αριέν Ρομπέν. Οι "Φούριας Ρόχας" μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2008, κάνουν Παγκόσμια την κυριαρχία τους δύο χρόνια μετά. Μάλιστα αυτό το επίτευγμα, έχει συμβεί ακόμα μια φορά από την Γερμανία το 1972 και 1974. Τρίτωσε το κακό για τους "Οράνιε" που δεν τα κατάφεραν και πάλι, μετά το 1974 και το 1978!
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: (Προπονητής: Μπερτ Φαν Μάαρβαϊκ) Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βίελ, Ματάισεν, Χέιτινγκα, Φαν Μπρόνκχορστ (105' Μπράαφχαϊντ), Φαν Μπόμελ, Ντε Γιονγκ (99' Φαν ντερ Φάαρτ), Σνάιντερ, Ρόμπεν, Κάιτ (71' Έλια), Φαν Πέρσι.
ΙΣΠΑΝΙΑ: (Προπονητής: Λουίς Φαν Γκαάλ) Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πουγιόλ, Πικέ, Καπντεβίλα, Μπούσκετς, Τσάμπι Αλόνσο (87' Φάμπρεγκας), Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο (60' Χεσούς Νάβας), Βίγια (106' Τόρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ