Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Η ΝΔ στηρίζει τον Ν. Κακλαμάνη

Τη στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Ν. Κακλαμάνη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές, ανακοίνωσε ο  Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του, στο Ίδρυμα Αστέγων και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Αθηναίων.
Όπως είπε, ο κ. Σαμαράς , διαπίστωσε και πάλι την ετοιμότητα, την ωριμότητα , τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία  του κ. Κακλαμάνη, με την οποία  θα διεκδικήσει και πάλι την εμπιστοσύνη των δημοτών , των πολιτών της Αθήνας.
Θα έχετε τη στήριξη   της ΝΔ  ,είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Σαμαράς,  η οποία πιστεύει στο έργο που κάνετε και η οποία θα βοηθήσει και στο μέλλον  στην αναγκαία προσπάθεια που κάνετε.  Πιστεύω πως θα μας κάνετε να αισθανθούμε περήφανοι , συνεχίζοντας αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, κατέληξε ο κ. Σαμαράς.
Νωρίτερα,  ο δήμαρχος Αθηναίων , αφού ξενάγησε τον κ. Σαμαρά στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Αστέγων  είπε: Είχαμε την ευτυχία να είμαστε και οι δυο πολιτικά παιδιά του Ευάγγελου Αβέρωφ, και εσείς κρύβετε  ένα κομμάτι ουσιαστικής ευαισθησίας. Όσα κάνουμε στο κοινωνικό κομμάτι στο Δήμο Αθηναίων , συνέχισε ο κ. Κακλαμάνης  είναι στο πλαίσιο του κοινωνικού φιλελευθερισμού ,στην πράξη .
Ο δήμαρχος Αθηναίων  απηύθυνε έκκληση προς τον κ. Σαμαρά να πάρει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες , ώστε πολίτες , πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς καθώς  και η τοπική αυτοδιοίκηση να διαμορφώσουν ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας- και ας μη χρειαστεί- όπως υπογράμμισε. "Με τρομάζει η ιδέα ότι μπορεί να έρθουν ακόμη πιο δύσκολες ημέρες", είπε ο κ. Κακλαμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ