Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Συνελήφθη ο δολοφόνος και βιαστής της 11χρονης

Έναν Αλβανό, 41 ετών συνέλαβε η Αστυνομία, για την δολοφονία της 11χρονης Βουλγάρας που βρέθηκε το πρωί νεκρή σε πηγάδι στην αγροτική περιοχή του Ελαιοχωρίου Αρκαδίας, από όπου και είχε εξαφανιστεί.
Σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 11χρονης.
Από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο δράστης κακοποίησε το παιδί και στη συνέχεια το έριξε ζωντανό στο πηγάδι. Ο δράστης σόκαρε περισσότερο την αστυνομία, καθώς συμμετείχε στις έρευνες. Η άτυχη μικρή που βρέθηκε σεξουαλικά κακοποιημένη, είχε εξαφανιστεί την Κυριακή και είχε ενεργοποιηθεί το σύστημα «Άμπερ Αλερτ».
Ο δράστης, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, διέμενε στο ίδιο χωριό με την οικογένεια της 11χρονης.  
Συγκεκριμένα, η αστυνομία ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ότι εξαφανίστηκε η 11χρονη που διέμενε με την οικογένειά της στο Ελαιοχώρι, από τον Οκτώβριο του 2009. Το κοριτσάκι για τελευταία φορά το είδαν στη 1.20 τα ξημερώματα Κυριακής, οπότε και έφυγε από την πλατεία του χωριού για το σπίτι του.

Ο στρατηγός ανέφερε, ότι οι αστυνομικοί πήγαν στο χωριό και άρχισαν να ερευνούν, ενώ οι έρευνες συνεχίστηκαν όλη την ημέρα της Κυριακής από αστυνομικές δυνάμεις, την ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένους σκύλους και κλιμάκιο κοινωνιολόγων και ψυχολόγων από το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Ο 41χρονος, που διαμένει τα τελευταία δέκα χρόνια με την οικογένειά του, στο χωριό, κατά την ανάκριση ομολόγησε ότι επιβίβασε ο ίδιος το κοριτσάκι στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να το πάει στο σπίτι του, αλλά στη συνέχεια, το οδήγησε σε ερημική αγροτική τοποθεσία, εφτά χιλιόμετρα από το χωριό, όπου μέσα στο αυτοκίνητό του το κακοποίησε σεξουαλικά και στη συνέχεια το έριξε σε πηγάδι, που υπήρχε στο σημείο εκείνο, με νερό βάθους περίπου δέκα μέτρων. Ο δράστης οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο σημείο και υπέδειξε το πηγάδι.

Τέλος, με μέριμνα της αστυνομίας, παρέχεται στους γονείς της ανήλικης ψυχολογική υποστήριξη, ενώ ο Αλβανός δράστης με την ολοκλήρωση της δικογραφίας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ