Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Και όμως ο Μιχαλολιάκος τους κέρδισε κατά κράτος!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmEJY09bgb2EuHCvbAKxi_00XvsvIZJ82G-BQKCP-gA-zf5agJ44VDHD2bpFEcXFcRuI1UX-Uclevt6q5Upp81nV6VfSg8jFDX4SEaWI-vCSaLweHYSbQwMMFIv8KOM-L6uzjqh1geXv4/s400/mixaloliakos.jpg

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Αυτή την παροιμία πρέπει να είχαν στο μυαλό τους στη Ρηγίλλης όταν διάβαζαν στα παραπολιτικά των πασοκικών εφημερίδων τα ειρωνικά σχόλια που ήθελαν τη ΝΔ να διαλύεται πριν τις εκλογές ή τα αντάρτικα να θεριεύουν στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αν κρίνουμε από την τελευταία πρόταση Καρατζαφέρη, φαίνεται ότι ο Μιχαλολιάκος έκανε καλή δουλειά και αθόρυβη. Ποιός θα περίμενε ποτέ ότι ο υπερπροβεβλημένος Καρατζαφέρης θα δεχόταν να ταπεινωθεί έτσι και να τρέχει σαν ουρά της Ρηγίλλης μήπως πάρει κομμάτι από την υπερπεριφέρεια Αττικής.
Ποιός θα περίμενε ότι εκεί που όλοι έλεγαν για διάσπαση των γαλάζιων στελεχών, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα είχε εμφανή σημάδια διάλυσης όπως αυτά στον Πειραιά με τον Φασούλα ή στον Βύρωνα που φαίνεται ότι δεν θα κατεβάσει καν υποψήφιο.
Για να μην πούμε τι γίνεται στην επαρχία όπου όλοι οι πράσινοι θέλουν "σιωπηρή στήριξη" μα κανένας φανερή!
Εκεί όμως που ο Βασίλης κέρδισε κατά κράτος είναι η Πελοπόννησος. Ο Δράκος πλέον προηγείται στις δημοσκοπήσεις και όλοι αυτοί που παρουσίαζαν τον Τατούλη να προηγείται εως και 30 μονάδες (!!) ψάχνουν ήδη τρύπα να κρυφτούν.
Το ψέμμα φαίνεται ότι έχει κοντά ποδάρια ή μάλλον όταν οι άλλοι γελούσαν, η Ρηγίλλης έκανε δουλειά και φαίνεται έρχεται η σειρά της να γελάσει. Την κρίσιμη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ