Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Αδιαφορία για τους παιδικούς σταθμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το νέο έτος οι παιδικοί σταθμοί όλης της χώρας, αναμένεται να αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα λειτουργίας, λόγω μειωμένης οικονομικής επιχορήγησης, και έλλειψης προσωπικού. Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης σε συν/ξη τύπου που παραχώρησε, μαζί με την Πρόεδρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Ήρα Βαλσαμάκη με θέμα " Το νέο 5ετές πρόγραμμα δημιουργίας βιοκλιματικών παιδικών σταθμών στο Δήμο Αθηναίων".
Το πρόγραμμα αναμένεται να στοιχίσει για την επόμενη πενταετία περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ ενώ όπως είπε ο κ Κακλαμάνης είναι διατεθειμένος για το νέο προϋπολογισμό, παρά τα οικονομικά προβλήματα που πιθανόν παρουσιαστούν λόγω της μείωσης εσόδων  από τους κρατικούς πόρους προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να σηκώσει όπως είπε χαρακτηριστικά το βάρος των 8 εκατομμυρίων το χρόνο . Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, προτιμά να τα κόψει  από την κατασκευή π.χ. πεζοδρομιών και να τα διαθέσει  για την έναρξη του προγράμματος  των παιδικών σταθμών. ..

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Μετρό: Παραδίδεται ο σταθμός Χολαργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Παραδίδεται αύριο στο επιβατικό κοινό ο Σταθμός Χολαργός του Μετρό, ο οποίος προβλέπεται να εξυπηρετεί ημερησίως περίπου 20.000 επιβάτες, προερχόμενους κυρίως από του Δήμους Χολαργού και Χαλανδρίου, αλλά και Ν. Ψυχικού, οι οποίοι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να διανύουν με το Μετρό την απόσταση μέχρι το Σύνταγμα σε μόλις εννέα λεπτά.
Παράλληλα, θα δοθεί στο επιβατικό κοινό και ο υπόγειος χώρος στάθμευσης στο Σταθμό Νομισματοκοπείο, που αποτελεί τμήμα ενός ολοκληρωμένου Σταθμού Μετεπιβίβασης στη θέση αυτή, με τον Σταθμό Λεωφορείων του ΟΑΣΑ να λειτουργεί ήδη από τις αρχές του έτους, επιτρέποντας τις μετεπιβιβάσεις στο Μετρό από τις λεωφορειακές γραμμές.
Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης, είναι τριών επιπέδων και συνδέεται υπογείως με τον Σταθμό του Μετρό και διαθέτει 630 θέσεις αυτοκινήτων.

Θάνατος αστέγου στον Ξενώνα αστέγων του Δήμου Αθηναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον 4ο όροφο του Ξενώνα Αστέγων όπου φιλοξενείτο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, ο 53χρονος συνάνθρωπός μας Παντελής Ι., ο οποίος βρισκόταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση από το 10ο Ψυχιατρικό Τμήμα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής.

Ο Παντελής, ήταν άγαμος, είχε εργαστεί πολλά χρόνια σε οικογενειακό οπωροπωλείο και ζούσε με ένα μικρό επίδομα αναπηρίας.

Η κηδεία του θα γίνει από το Ίδρυμα Αστέγων.

Αγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην Αθήνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:
megas alexandros«Ελπίζω ότι μέχρι τον Οκτώβριο, το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα έχει στην πόλη της Αθήνας τη θέση που του αξίζει, στην Πλατεία Κοτζιά».


Η παραπάνω δήλωση ανήκει στο Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη και την έκανε αποκλειστικά στην «Ελεύθερη Ωρα της Κυριακής».

Εμείς θα περιμένουμε ο Δήμαρχος να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του…

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Πολεμικές μνήμες από την εισβολή στην Κύπρο το 1974

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σάββατο πρωί, της 20ης Ιουλίου 1974… την αποφράδα ημέρα της μαρτυρικής μας Κύπρου…το ξημέρωμα βρήκε τους Έλληνες Στρατιώτες της ΕΛ.ΔΥ.Κ., της 107 ΕΣΟ που μόλις την προηγούμενη ημέρα είχαν αφιχθεί από την Ελλάδα, να προετοιμάζονται για το πρωινό εγερτήριό τους…

Τουρκικά μαχητικά πάνω από τα Αγια χώματα της Κύπρου μας.
Ήταν 05.30 το πρωί, όταν από την οροσειρά του Πενταδάκτυλού φάνηκαν δύο Τούρκικα μαχητικά αεροσκάφη F 104, σε ιδιαίτερα χαμηλή πτήση, να κατευθύνονται με ταχύτητα προς το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου. Σπάζοντας το φράγμα του ήχου και αγγίζοντας κυριολεκτικά τις κορυφές των δένδρων του στρατοπέδου, εξαπέλυσαν το φονικό τους φορτίο. Δύο ρουκέτες. Η πρώτη καρφώθηκε στο κέντρο του στρατοπέδου με εκκωφαντικό θόρυβο και η δεύτερη περνώντας ξυστά πάνω από το Διοικητήριο καρφώθηκε στο διπλανό τόλ σε απόσταση 20 μέτρων, όπου στεγάζονταν το Ταχυδρομείο της Μονάδος. Εκατοντάδες γράμματα γέμισαν, λαμαρίνες, ξύλα, πέτρες και κομμάτια από μπετόν εκτινάχθηκαν σε μια ευρεία περίμετρο, αφήνοντας αποσβολωμένο, τον νέο Ταχυδρόμο της ΕΛ.ΔΥ.Κ. Στρατιώτη Μαντζουριά Παναγιώτη από την Καρδίτσα, λίγα μέτρα μακρύτερα….

Ευτυχώς για τους Ελληνες Στρατιώτες ο Διοικητής της ΚΥΠ στην Κύπρο Αντισυνταγματάρχης Γεώργιος Κούρτης, είχε την πρόνοια να επισκεφθεί κατά της 04.00 και να ενημερώσει την ΕΛ.ΔΥ.Κ. για επικείμενη Τουρκική επίθεση και η μονάδα ήδη είχε διασπαρθεί εντός του στρατοπέδου, σε διάφορους οχυρωμένους χώρους...

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ενα ποτάμι κάτω από τα πόδια μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η αναζήτηση της υπόγειας πορείας του Ηριδανού μέσα στη σύγχρονη πόλη, κάτω από τα κτίρια και την άσφαλτο των δρόμων

 Οπου δεν βλέπεις το ποτάμι, το ακούς. Οχι όλοι βέβαια. Εκείνοι, των οποίων τα σπίτια βρίσκονται πάνω από την υπόγεια πορεία του, μπορούν να μιλήσουν για αυτό. Στα υπόγεια πολυκατοικιών της οδού Δημοκρίτου ο Ηριδανός, κατεβαίνοντας με ορμή από τον Λυκαβηττό, μουγκρίζει αλλά δεν προβληματίζει. Στο υψηλότερο τμήμα του δρόμου, περίπου στο κτίριο Δοξιάδη, υπήρχε στα νεότερα χρόνια ένα μικρό σπήλαιο με δύο σχισμές από τις οποίες ανάβλυζε νερό τόσο ώστε να υδρεύεται η γύρω περιοχή. Φυσικά η πηγή δεν υπάρχει σήμερα, το ποτάμι όμως εξακολουθεί να κυλάει. Είναι το κρυφό ποτάμι της Αθήνας, που φανερώνεται μόνο όταν φθάνει στον Κεραμεικό, για να δείξει πώς και πόσο μπορεί να μεταβληθεί ένας τόπος, ακόμη και με λίγο τρεχούμενο νερό. Ο μικρός υγροβιότοπος που δημιουργεί εκεί συνιστά απόδειξη. Αντίθετα στην αναζήτηση της πορείας του Λυκαβηττός- Κολωνάκι- Σύνταγμα- Μοναστηράκι μόνο να τον φανταστεί μπορεί κανείς κάτω από τόνους τσιμέντου και λωρίδες πυκνής ασφάλτου.

Ενα χαμένο ποτάμι για την Αθήνα, και ας οφείλει πολλά αυτή η πόλη στα ρέοντα ύδατα, στα ποτάμια και στις πηγές της, και ας ήταν για αυτήν πάντα υπαρκτό το πρόβλημα της λειψυδρίας, είναι ο Ηριδανός. Τι νόημα, επομένως, μπορεί να έχει σήμερα ο εντοπισμός του; Κάνοντας ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα, βαδίζοντας μεταξύ εκατοντάδων άλλων ανθρώπων σε αυτήν την αναπόφευκτα κατηφορική διαδρομή από τον Λυκαβηττό, η αλήθεια είναι ότι η απουσία στοιχείων αρχικά απογοητεύει. «Ενα από τα αόρατα φυσικά στοιχεία της πόλης» το χαρακτηρίζει ο αρχαιολόγος κ. Στέλιος Λεκάκης, οι πληροφορίες του οποίου για τα σημεία της πορείας του Ηριδανού θα αποδειχθούν πολύτιμες.

Στην αρχαιότητα ο Ηριδανός ήταν ένας φυσικός άξονας της ρυμοτομίας της πόλης, η διέλευσή του όμως μέσα από αυτήν είχε τις επιπτώσεις της. Στην Κλασική εποχή, λόγω της πυκνότητας της δόμησης πλέον, το ποτάμι άρχισε να δέχεται τα λύματα του άστεως και σύντομα μετατράπηκε σε βούρκο. Υπέστη δηλαδή τις συνέπειες αυτού που σήμερα ονομάζουμε περιβαλλοντική μόλυνση. «Τα νερά του Ηριδανού ούτε ζώα δεν τα καταδέχονται» φθάνει να πει ο Καλλίμαχος ο Κυρηναίος στην Ελληνιστική πλέον εποχή. ..

Η ΝΔ στηρίζει τον Ν. Κακλαμάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Τη στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Ν. Κακλαμάνη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές, ανακοίνωσε ο  Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του, στο Ίδρυμα Αστέγων και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Αθηναίων.
Όπως είπε, ο κ. Σαμαράς , διαπίστωσε και πάλι την ετοιμότητα, την ωριμότητα , τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία  του κ. Κακλαμάνη, με την οποία  θα διεκδικήσει και πάλι την εμπιστοσύνη των δημοτών , των πολιτών της Αθήνας.
Θα έχετε τη στήριξη   της ΝΔ  ,είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Σαμαράς,  η οποία πιστεύει στο έργο που κάνετε και η οποία θα βοηθήσει και στο μέλλον  στην αναγκαία προσπάθεια που κάνετε.  Πιστεύω πως θα μας κάνετε να αισθανθούμε περήφανοι , συνεχίζοντας αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, κατέληξε ο κ. Σαμαράς.
Νωρίτερα,  ο δήμαρχος Αθηναίων , αφού ξενάγησε τον κ. Σαμαρά στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Αστέγων  είπε: Είχαμε την ευτυχία να είμαστε και οι δυο πολιτικά παιδιά του Ευάγγελου Αβέρωφ, και εσείς κρύβετε  ένα κομμάτι ουσιαστικής ευαισθησίας. Όσα κάνουμε στο κοινωνικό κομμάτι στο Δήμο Αθηναίων , συνέχισε ο κ. Κακλαμάνης  είναι στο πλαίσιο του κοινωνικού φιλελευθερισμού ,στην πράξη .
Ο δήμαρχος Αθηναίων  απηύθυνε έκκληση προς τον κ. Σαμαρά να πάρει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες , ώστε πολίτες , πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς καθώς  και η τοπική αυτοδιοίκηση να διαμορφώσουν ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας- και ας μη χρειαστεί- όπως υπογράμμισε. "Με τρομάζει η ιδέα ότι μπορεί να έρθουν ακόμη πιο δύσκολες ημέρες", είπε ο κ. Κακλαμάνης

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Διευθυντές στο ΕΣΥ 18 πρώην βουλευτές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ηεπομένη ημέρα της εκλογικής ήττας τούς δίνει το δικαίωμα να επιλέξουν νοσοκομείο και να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Δημόσιο ως διευθυντές κλινικής, ακόμη κι αν το νοσοκομείο δεν τους χρειάζεται! Συνολικά 17 γιατροί-βουλευτές διορίστηκαν μόνο την τελευταία εξαετία στα νοσοκομεία και πλη- ρώνονται σήμερα τον μισθό του διευθυντή κλινικής!

Με τον νόμο που βρίσκεται σε ισχύ, γιατροί του ιδιωτικού τομέα διορίζονται διευθυντές στο Δημόσιο χωρίς καμία διαδικασία λαμβάνοντας μηνιαίως 4.000 ευρώ, ακόμα και μετά τις δραστικές περικοπές των επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων. Γιατρός 66 ετών διορίζεται διευθυντής σε δημόσιο νοσοκομείο όταν το ανώτατο ηλικιακό όριο που προβλέπει ο νόμος για τη θέση αυτή είναι τα 55 έτη. Χειρουργός που έχει να πιάσει νυστέρι για τουλάχιστον 20 χρόνια επανέρ- χεται στις χειρουργικές αίθουσες του ΕΣΥ ως διευθυντής. Και πολλά ακόμη...

Πέντε μουσεία της Αθήνας μάς περιμένουν μέσα στο καλοκαίρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αθήνα
Οι περισσότεροι ίσως βρίσκεστε διακοπές. Άλλοι πάλι όχι... Είστε στην Αθήνα είτε γιατί δουλεύετε, είτε γιατί δεν έχετε καταλήξει πού θα πάτε διακοπές, είτε γιατί το ταμείον είναι μείον... Δεν υπάρχει λόγος, όμως, να μην κάνετε ενδιαφέρουσα την παραμονή σας στην πρωτεύουσα. Εκτός από τα διάφορα φεστιβάλ και τις συναυλίες, υπάρχουν πάντα τα θερινά σινεμά, αλλά και κάτι που -συνήθως- ξεχνάμε: τα μουσεία.

Επιλέξαμε πέντε μουσεία της Αθήνας, τα οποία μάς περιμένουν μέσα στο καλοκαίρι, για να μας ξεναγήσουν σε κόσμους διαφορετικούς...

ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας για ένα πρόσωπο που συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση της ιστορίας της αρχαίας Αθήνας, τον Περικλή, μάς δίνει το Μουσείο της Ακρόπολης.

Στη σκιά του Ιερού Βράχου θα παρουσιάζεται έως τις 31 Ιανουαρίου 2011, η έκθεση με τίτλο «Περικλής Ξανθίππου» -μία ειδική θεματική έκθεση με λίγα αλλά σημαντικά αρχαιολογικά, επιγραφικά, νομισματικά και ιστορικά τεκμήρια που καταδεικνύουν την πολιτική του Περικλή.

Στην έκθεση παρουσιάζονται οι ανατρεπτικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν για την εφαρμογή της πρώτης δημοκρατίας, η επιμελώς στοχευμένη εσωτερική και εξωτερική πολιτική, ο έλεγχος της διαχείρισης των δημοσίων πιστώσεων για τον Παρθενώνα και το χρυσελεφάντινο άγαλμα της Αθηνάς.

Φυσικά, όποιος επισκεφθεί την έκθεση για τον Περικλή, δεν πρέπει να παραλείψει να ξεναγηθεί στις μόνιμες συλλογές του μουσείου.

Διεύθυνση – Επικοινωνία: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα. Τηλ.: 210 9000900.
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη με Κυριακή: 8.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ. Δευτέρα: Κλειστά. Ώρα τελευταίας εισόδου: 7.30 μ.μ.

ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Παγκόσμια Ισπανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2010 Ισπανία! Μετά από τον κανονικό αγώνα που δεν είχε νικητή, οι Ισπανοί κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, το Μουντιάλ, στην παράταση με 1-0!

Το γκολ της νίκης στο 116' ο Αντρές Ινιέστα, με την Ολλανδία να πέφτει στο καναβάτσο μετά από έναν αγώνα θρίλερ. Πολλές ευκαιρίες στο ματς και για τις δύο ομάδες, με μοιραίο τον Αριέν Ρομπέν. Οι "Φούριας Ρόχας" μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2008, κάνουν Παγκόσμια την κυριαρχία τους δύο χρόνια μετά. Μάλιστα αυτό το επίτευγμα, έχει συμβεί ακόμα μια φορά από την Γερμανία το 1972 και 1974. Τρίτωσε το κακό για τους "Οράνιε" που δεν τα κατάφεραν και πάλι, μετά το 1974 και το 1978!
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: (Προπονητής: Μπερτ Φαν Μάαρβαϊκ) Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βίελ, Ματάισεν, Χέιτινγκα, Φαν Μπρόνκχορστ (105' Μπράαφχαϊντ), Φαν Μπόμελ, Ντε Γιονγκ (99' Φαν ντερ Φάαρτ), Σνάιντερ, Ρόμπεν, Κάιτ (71' Έλια), Φαν Πέρσι.
ΙΣΠΑΝΙΑ: (Προπονητής: Λουίς Φαν Γκαάλ) Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πουγιόλ, Πικέ, Καπντεβίλα, Μπούσκετς, Τσάμπι Αλόνσο (87' Φάμπρεγκας), Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο (60' Χεσούς Νάβας), Βίγια (106' Τόρες).

Σε νέα φάση οι μεταρρυθμίσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Με νέες συγχωνεύσεις δημοσίων οργανισμών, νέο σύστημα αξιολόγησης και αυστηρότερες ποινές για επίορκους δημόσιους λειτουργούς, καθώς και αλλαγές στο καθεστώς των συμβασιούχων, προχωρά η κυβέρνηση στη δεύτερη φάση των μεταρρυθμίσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες προς κατάργηση ή συγχώνευση οδεύουν άλλοι 60 φορείς του Δημοσίου.

Οι απασχολούμενοι σε αυτούς τους οργανισμούς θα μεταταχθούν σε άλλες υπηρεσίες, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο απολύσεων.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Κακλαμάνης: Αυξάνονται καθημερινά οι άνθρωποι που έρχονται για συσσίτιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Την ανέχεια που αυξάνεται καθημερινά ανέδειξε ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας για τα συσσίτια του Δήμου, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η πιο δύσκολη στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα. “Ελάτε μια μέρα να σας πάω να παρατηρήσετε πώς έχει αλλάξει η σύνθεση των ημερήσιων συσσιτίων του Δήμου”, είπε ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash. “Αυξάνονται σωρηδόν έλληνες μεγάλη ηλικίας οι οποίοι δεν είναι άστεγοι. Έρχονται και παίρνουν το φαγητό τους και πάνε σπίτι τους να το φάνε γιατί ντρέπονται να φάνε εκεί. Για να φτάσει να πηγαίνει σε δημόσιο συσσίτιο, σημαίνει ότι μετά τις 20 του μηνός αυτή η μικρή σύνταξη που παίρνει του έχει τελειώσει και δεν έχει να φάει”.

Εκδήλωση στο πάρκο ΦΙΞ για τη καθαριότητα των πάρκων της πόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η πρώτη μεγάλη εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την διατήρηση καθαρών πάρκων και άλλων κοινόχρηστων χώρων της πόλης από τα περιττώματα των κατοικίδιων ζώων, πραγματοποιήθηκε χθες στο Πάρκο ΦΙΞ στα Πατήσια.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για τους τρόπους με τους οποίους ο κάθε ιδιοκτήτης σκύλου μπορεί να διατηρεί το πάρκο καθαρό, συλλέγοντας τα περιττώματα του δικού του κατοικίδιου ζώου. Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Αθηναίων έχει ξεκινήσει ήδη μια σειρά έργων υποδομής όπως η σήμανση με ταμπέλες και η τοποθέτηση ειδικών κουτιών με σακούλες συλλογής περιττωμάτων των σκύλων, σε περισσότερα από 400 σημεία της πόλης, σε πάρκα και άλλους κοινόχρηστους χώρους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το 5ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, τη Διεύθυνση Καθαριότητας και τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων. ..

Σε απεργιακό κλοιό

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Με βασικό αίτημα την απόσυρση του Ασφαλιστικού τα συνδικάτα προχωρούν την Πέμπτη σε 24ωρη γενική απεργία. Δύο χωριστές συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στην Αθήνα. Στις 10πμ, στην πλατεία Κλαυθμώνος η συγκέντρωση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενώ μια ώρα αργότερα στην Ομόνοια συγκεντρώνεται το ΠΑΜΕ.
"Με την αυριανή 24ωρη γενική απεργία κάνουμε με τον πιο έντονο τρόπο αισθητή την διαμαρτυρία μας για το άδικο, αντικοινωνικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο και για την αδιάλλακτη συμπεριφορά των εργοδοτών όσον αφορά στην υπογραφή της ΕΓΣΣΕ" δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος...

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ