Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Βράβευση σχολικών τμημάτων του Διαγωνισμού της ''2ης Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων''

 
Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης σας προσκαλεί στην Τελετή Απονομής των Επάθλων στα σχολικά τμήματα που πρώτευσαν στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης της "2ης Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων", η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2010 και ώρα 10:30π.μ. στην "Τεχνόπολις" στο Γκάζι (Αμφιθέατρο 9,84).  
Σημειώνεται ότι με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε η "2η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων" στην Πλατεία Συντάγματος, που διοργανώθηκε από το Δήμο Αθηναίων και το εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών "Ανταποδοτική Ανακύκλωση"...

 
Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιώργος Δημόπουλος, περισσότεροι από 204.129 πολίτες, στην πλειονότητά τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Αθηναίων, επισκέφτηκαν και ανακύκλωσαν 1.032.476 συσκευασίες κατά τη διάρκεια της "2ης Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων".
 
Στο πλαίσιο της "2ης Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων" πραγματοποιήθηκε Μεγάλος Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τους μαθητές ΟΛΩΝ των σχολείων του Δήμου Αθηναίων, μεταξύ των σχολικών τμημάτων των σχολείων Πρωτοβάθμιας (Δημοτικά) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου Αθηναίων, με σημαντικά έπαθλα. Σημειώνεται ότι όλα τα έπαθλα αφορούν όλους τους μαθητές του κάθε σχολικού τμήματος.
 
Όλοι οι μαθητές θα είναι εκεί !
 
Η "2η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων" ολοκληρώθηκε
αλλά η Ανταποδοτική Ανακύκλωση συνεχίζεται κάθε ημέρα σε όλη τη χώρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ