Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Στην Αθήνα το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου


Το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Σοφοκλή Πιλάβιο, στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τον Δήμαρχο Αθηναίων συνόδευε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Βασίλης Κικίλιας.

Η πόλη της Αθήνας είναι ένας από τους 84 σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας του αυθεντικού κυπέλλου του Μουντιάλ, και θα παραμείνει στην ελληνική πρωτεύουσα για τρεις ημέρες. ..

Κατά την τελετή άφιξης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος αποκάλυψαν το κύπελλο του Μουντιάλ και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στη Νότια Αφρική με τη συμμετοχή και της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ υποδεχόμαστε στην πόλη των Αθηνών το τρόπαιο του Μουντιάλ. Οι φετινοί αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αφρική γίνονται κάτω από δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για όλο τον κόσμο, γι’ αυτό περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι αγώνες αυτοί πρέπει να είναι μια γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού, της παγκόσμιας ειρήνης, αφιερωμένοι στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην ευαισθησία που πρέπει να δείξουμε όλοι στους απανταχού δυστυχούντες στον κόσμο.

Εύχομαι, και πιστεύω απόλυτα, οι αγώνες να στεφθούν με πλήρη επιτυχία».

1 σχόλιο:

  1. Να και κάτι ευχάριστο και διαφορετικό από όλα τα άλλα που διαβάζουμε. Μπράβο στον Κακλαμάνη που έδωσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο τη σωστή υποδοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ