Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Είμαστε ήδη τριτοκοσμική χώρα

Μπαραζ ληστειων και βιασμών συνέχεια .Τράπεζα, σούπερ μάρκετ, καφετέρια ,μελίσσια καμπάνες

Ληστεία σε τράπεζα στην Κηφισιά
Στο στόχαστρο ληστών μπήκε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κηφισιά σήμερα
Λίγα λεπτά ,μετά τις 08:00 το πρωί, δύο άνδρες μπήκαν στην τράπεζα που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Γαλήνης και Ποταμού και με την απειλή όπλων άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
.
Λήστεψαν σούπερ μάρκετ στην ΚαλλιθέαΤο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης λήστεψαν άγνωστοι στην Καλλιθέα σήμερα το απόγευμα.Δύο ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα που βρίσκεται στην Λ. Θησέως και με την απειλή όπλων άρπαξαν από τέσσερα ταμεία τις εισπράξεις.

Ληστές γρονθοκόπησαν υπάλληλο καφετέριαςΣτιγμές αγωνίες έζησε μία υπάλληλος καφετέριας στη Θεσσαλονίκη.
Λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα άγνωστοι μπήκαν στην καφετέρια και απείλησαν την υπάλληλο με όπλο, ζητώντας ταυτόχρονα να τους δώσει τις εισπράξεις.
Στη συνέχεια γρονθοκόπησαν τη γυναίκα και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Επιθέσεις αλλοδαπών σε… αμπέλιαΣε μάστιγα εξελίσσονται για τους αμπελουργούς του νομού Ηρακλείου οι επιθέσεις αλλοδαπών, οι οποίοι μαζεύουν τσουβάλια με αμπελόφυλλα για να τα πουλήσουν στις λαϊκές αγορές.
Οι «επιθέσεις» έχουν επιπτώσεις και στην παραγωγή σταφυλιών, καθώς με το… μάδημα καθυστερεί η διαδικασία ωρίμανσης των καρπών, ακόμη και η ποιότητα της ίδιας της παραγωγής.
Οι καταγγελίες αγροτών που έχουν πέσει θύματα αυτών των επιδρομών, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Δαφνών, Ναπολέοντα Λουκαδάκη, είναι αρκετές, με τους παραγωγούς να μην μπορούν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.
Από την πρακτική αυτή, όμως, ελλοχεύει κίνδυνος και για τη δημόσια υγεία, αφού οι αλλοδαποί κόβουν τα φύλλα, ακόμη και αν το αμπέλι έχει μόλις ραντιστεί.
Πηγή: tolmi.gr

Άρπαξαν μελίσσια αξίας 3.000 ευρώ
Συνολικά 21 ήταν οι κυψέλες και τα σμήνη των μελισσών που άρπαξαν άγνωστοι από τα δημοτικά διαμερίσματα Ιτέας και Αγίου Θεοδώρου των δήμων Φύλλου και Κάμπου στην Καρδίτσα.Η αξία των κυψελών, που εκλάπησαν στο διάστημα από 2 έως 7 Απριλίου, εκτιμάται σε 3.000 ευρώ.

Πηγή: trikalanews.gr

Έκλεψαν τις καμπάνες«Φτερά» έκαναν δυο καμπάνες από το κωδωνοστάσιο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη που βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Αμαράντου, του δήμου Ιταμού στην Καρδίτσα.Η κλοπή σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο χρονικό διάστημα από 26 Μαρτίου έως 2 Απριλίου, αλλά καταγγέλθηκε μόλις την Τρίτη στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καρδίτσας, το οποίο και διεξάγει την προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: trikalanews.gr

Βούλγαρος Βιασε ανήλικηΗ ανήλικη κοπέλα βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει το βιασμό της σε αστυνομικό τμήμα... Δράστης ένας 21χρονος Βούλγαρος, που την ακινητοποίησε και την βίασε στην περιοχή Άρβη του Ηρακλείου. Η ανήλικη τον γνώριζε και αυτό βοήθησε την αστυνομία να φτάσει στα ίχνη του. Έτσι λίγες ώρες μετά την κατάθεση της κοπέλας, ο δράστης αλλά και οι γονείς του συνελήφθησαν...
Πακιστανοί και Σενεγαλέζοι εν δράση

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε ίντερνετ καφέ!.
Δύο οι δράστες που άδειασαν την ταμειακή μηχανή...
Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 16.45 το απόγευμα σε ίντερνετ καφέ στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Δύο άτομα με
καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 34, και αμέσως έβγαλαν όπλα.
Προχώρησαν, βούτηξαν τα χρήματα που υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πακιστανοί και Σενεγαλέζοι εν δράση
Συνελήφθησαν σήμερα στη 1.30 τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας 3 Πακιστανοί ηλικίας 22, 26 και 28 ετών που διέμεναν.......στο Δ.Δ. Καρδιτσομαγούλας του Δήμου Καρδίτσας, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, αφήρεσαν ποδήλατο αξίας περίπου 3.000 ευρώ και ιδιοκτησίας 27χρονης Καρδιτσιώτισσας.
Το κλαπέν ποδήλατο αποδόθηκε στην παθούσα.
trikalanews
Έπαιξαν μπουνιές αστυνομικοί της Δημοτικής αστυνομίας και Σενεγαλέζος μικροπωλητής στη Θεσσαλονίκη
Στην κυριολεξία τις μπουνιές έπεξαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Αφρικανοί μικροπολητές και άνδρες της δημοτικής αστυνομίας. Όλα ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας επιχείρησε να ελέγξει......στη συμβολή των οδών Κεραμοπούλου και Πρασακάκη, πλανόδιους πωλητές. Οι αφρικανικής καταγωγής μικροπωλητές αντέδρασαν, ακολούθησε ένταση, και ένας Σενεγαλέζος μικροπωλητής, φέρεται να χτύπησε αστυνομικό του δήμου.
Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί της ΕΛΑΣ και προσήγαγαν στην Αστυνομία το μικροπωλητή που φέρεται να χειροδίκησε εναντίον του αστυνομικού της Δημοτικής Αστυνομίας.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ