Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 18,19,20 & 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

Η Συμφωνιέττα της Λοζάννης, η Ορχήστρα Πνευστών της Βενεζουέλας, μέρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων της Βενεζουέλας «Σιμόν Μπολιβάρ» και η Συμφωνική Ορχήστρα των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων

Σε μια μοναδική συναυλία στην «Τεχνόπολις» τη Δευτέρα 21 Ιουνίου στις 9.30 μ.μ.

Η μεγάλη κοινή πολιτιστική διοργάνωση της Ευρώπης έρχεται για άλλη μια χρονιά να ενώσει στις 21 Ιουνίου όλους τους μουσικούς και όλους όσους αγαπούν τη μουσική. Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής πραγματοποιείται φέτος στην Αθήνα σε μια δύσκολη περίοδο αλλά με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να έρθουν κοντά σε ήχους και μελωδίες σπουδαίων εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο.

Στο πλαίσιο των τετραήμερων εκδηλώσεων (18-21 Ιουνίου), τη Δευτέρα 21 Ιουνίου και ώρα 9.30 μ.μ. τρεις εξαιρετικές ορχήστρες συναντώνται στη σκηνή της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων σε μία από τις πιο φιλόδοξες εκδηλώσεις της μέχρι τώρα ιστορίας της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στη χώρα μας.


Η Συμφωνιέττα της Λοζάννης, υπό τη μουσική διεύθυνση του Jean-Marc Grob η Ορχήστρα Πνευστών της Βενεζουέλας, μέρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων της Βενεζουέλας «Σιμόν Μπολιβάρ» υπό τη μουσική διεύθυνση του Thomas Clamor και η Συμφωνική Ορχήστρα των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων υπό τη μουσική διεύθυνση του Ελευθερίου Καλκάνη

Θα προσφέρουν μια σπάνια ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να απολαύσει υψηλού επιπέδου ερμηνείες και μάλιστα δωρεάν

Η παραγωγή της εκδήλωσης είναι αποτέλεσμα της ιδιαίτερης συνεργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου της Λοζάννης, του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, του Φεστιβάλ Αθηνών και των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ