Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δυσκολίες αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο της Αθήνας. 

 Ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει το προβάδισμα και κανένα από τα προβεβλημένα κεντρικά στελέχη της Κυβέρνησης δεν δέχεται να αντιπαρατεθεί με τον Νικήτα. Ήδη οι υπάρχοντες Δημοτικοί σύμβουλοι ο καθένας από μόνος του προσπαθεί να κάνει την πιο σωστή επιλογή Διαμερίσματος για να κατορθώσει να εκλεγεί βάσει του νέου νόμου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
Ο Γεώργιος Αναγνωστόπουλος προσανατολίζεται να είναι.....
υποψήφιος στο 2ο Διαμέρισμα. Ο κ. Αρσένης ο "Δήμαρχος", δεν θα μπορούσε να λείψει από τα στέκια της Βουκουρεστίου - Βαλαωρίτου - Πλατεία Κολωνακίου. Ο Μάκης Γιομπαζολιάς έχει μεγάλη δυναμική και όποιο Διαμέρισμα διαλέξει θα είναι σίγουρα ξανά Δημοτικός Σύμβουλος. Ο Γιάννης Δημαράς μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο κυβερνών κόμμα δεν θα είναι υποψήφιος εκτός αν κατεβάσει δικό το ψηφοδέλτιο, όπως είχε κάνει παλαιότερα. Έχει αρκετή και υπολογίσιμη δύναμη στον Δήμο της Αθήνας. Παναγιώτα Ζούνη μάλλον δεν θα είναι ξανά υποψήφια. Κων/νος Καψής υποψήφιος στο 3ο Διαμέρισμα. Ως παλιός Θησειώτης . Παναγιώτης Μπέης παρότι κουβαλά βαρύ όνομα, δυστυχώς δεν είναι αντάξιος του αδελφού του πρώην ικανού Δημάρχου Αθήνας. Θα είναι κάπου υποψήφιος, μόνο στο 2ο Διαμέρισμα δεν θα κατέβει για να μην έλθει κόντρα με τον Αναγνωστόπουλο. Ο πρώην μπασκεμπολίστας Κώστας Παταβούκας δεν θα είναι μακριά από τον "τάφο του Ινδού" άρα στο 7ο Διαμέρισμα.
Η Ροκοφύλλου Άννα θα προτιμήσει να κάνει κεφτεδάκια στον Γιώργο Παπανδρέου παρά να ασχοληθεί ξανά με τον Δήμο της Αθήνας. Άλλωστε δεν πάτησε ποτέ το πόδι της στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γιατί δεν έχει διαγραφεί είναι μάλλον άλλο θέμα. Κώστας Σκανδαλίδης:"Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου". Άννα Φόνσου: Θα κατέβει κοντά στο Σπίτι του ηθοποιού στο 5ο Διαμέρισμα.
Από τον Συνασπισμό η κα Αγγελοπούλου θα είναι υποψήφια στο 1ο Διαμέρισμα λόγω της αγάπης που τρέφει για το Φιλοππάπου . Ρήγας Αξελός: Μάλλον δεν θα συνεχίσει την πολιτική του σταδιοδρομία ως Δημοτικός Σύμβουλος. Ελένη Πορτάλιου: Η καθηγήτρια με την διαπεραστική φωνή, θα επιλέξει το 1ο Διαμέρισμα για να είναι κοντά στο Πολυτεχνείο. Φώτης Προβατάς: Θα είναι στο 3ο Διαμέρισμα για να αναλάβει και την "προστασία των κορμοράνων" στο Βοτανικό.
Οι άλλοι της αριστεράς: Ζωή Βαλάση: θα είναι υποψήφια στο 2ο Διαμέρισμα. Εμμανουήλ Δανδουλάκης: θα είναι υποψήφιος στο 7ο Διαμέρισμα και ο Στέλιος Λάμπρου με την γενικότερη αποδοχή επιμένει κλασσικά στο Θησείο. Δηλαδή στο 3ο Διαμέρισμα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ