Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Οι «23» του Όττο Ρεχάγκελ

To παζλ συμπληρώθηκε και πλέον από την Τρίτη έγιναν γνωστοί οι 23 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Νότια Αφρική για την τελική φάση του Μουντιάλ.Ο Ότο Ρεχάγκελ μετά από δύο εβδομάδες περίπου προετοιμασίας, αποφάσισε να "κόψει" από την αποστολή τους Γρηγόρη Μάκο της ΑΕΚ και Γιώργο Τζαβέλλα του Πανιωνίου οι οποίοι αν και ταξίδεψαν με την υπόλοιπη ομάδα στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας, τελικά δεν θα ζήσουν το όνειρο της συμμετοχής στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός προτίμησε τον Σάκη Πρίττα του Άρη ως μία ακόμη λύση στην μεσαία γραμμή έναντι του παίκτη της ΑΕΚ η οποία μένει χωρίς εκπροσώπηση πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη στην αποστολή για το Μουντιάλ.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, παρότι δεν είχε κληθεί στο παρελθόν στην "γαλανόλευκη" και δεν έχει αγωνιστεί στο φιλικό με τη Βόρεια Κορέα μετά την παρουσία του στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γερμανού προπονητή μέσα από τις προπονήσεις.


Όσον αφορά στην άμυνα, ο αποκλεισμός του Γιώργου Τζαβέλλα από την 23αδα, σημαίνει ότι από τη μία ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας θέλει να έχει μία ακόμη λύση για το κέντρο της άμυνας, τον Στέλιο Μαλεζά του ΠΑΟΚ ενώ από την άλλη θεωρεί ότι υπάρχουν αρκετές λύσεις για το αριστερό άκρο.

Πιο συγκεκριμένα ο ένας είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος του Παναθηναϊκού ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ότο Ρεχάγκελ "ποντάρει" και στον Βασίλη Τοροσίδη του Ολυμπιακού ο οποίος μόλις αποθεραπεύτηκε και στο παρελθόν ως γνωστόν έχει αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πιο αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες

Μιχάλης Σηφάκης(Άρης)

Αλέξανδρος Τζόρβας(Παναθηναϊκός)

Κώστας Χαλκιάς(ΠΑΟΚ)

Αμυντικοί

Γιώργος Σεϊταρίδης(Παναθηναϊκός)

Λουκάς Βύντρα(Παναθηναϊκός)

Βαγγέλης Μόρας(Μπολόνια)

Σωκράτης Παπασταθόπουλος(Τζένοα)

Σωτήρης Κυργιάκος(Λίβερπουλ)

Αβραάμ Παπαδόπουλος(Ολυμπιακός)

Βασίλης Τοροσίδης(Ολυμπιακός)

Νίκος Σπυρόπουλος(Παναθηναϊκός)

Στέλιος Μαλεζάς(ΠΑΟΚ)

Μέσοι

Κώστας Κατσουράνης(Παναθηναϊκός)

Αλέξανδρος Τζιόλης(Σιένα)

Γιώργος Καραγκούνης(Παναθηναϊκός)

Σωτήρης Νίνης(Νίνης)

Χρήστος Πατσατζόγλου(Ομόνοια)

Σάκης Πρίττας(Άρης)

Επιθετικοί

Αγγελος Χαριστέας(Νυρεμβέργη)

Δημήτρης Σαλπιγγίδης(-)

Παντελής Καπετάνος(Στεάουα)

Φάνης Γκέκας(Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ