Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ρουμπίν Καζάν-Παναθηναϊκός 0-0

Οπως και στην Αθήνα πριν 15 μέρες, ο Παναθηναϊκός έδειξε να έχει τις δυνατότητες να κερδίσει την Ρουμπίν Καζάν (που έχει μια ακόμα ισοπαλία στο γήπεδό της) ωστόσο χωρίς να ρισκάρει πολύ αρκέστηκε να πάει σε υπομονετικό ρυθμό το ματς για να το "κλέψει" αλλά δεν τα κατάφερε.

Μπορεί η αμυντική διάταξη των "πράσινων" να απέδωσε αποτελεσματικά (παρά το πλήγμα με τον τραυματισμό του Μπουμσόνγκ) ωστόσο δεν έγινε το ίδιο και στην ανάπτυξη αλλά και απειλητική διάθεση της ομάδας.

Μεγαλύτερη στιγμή για τους παίκτες του Νιόπλια η κεφαλιά του Γκοβού στο 83' που πέρασε μόλις άουτ. Απών από το μεγάλο ματς με την Μπαρτσελόνα την επόμενη αγωνιστική ο Καραγκούνης ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ οι διακριθέντες για την ελληνική ομάδα που καλείται να τα δώσει όλα στα ματς με τους Καταλανούς αλλά και την Κοπεγχάγη για να πάρει το εισιτήριο για το Europa League.

Διαιτητής: Τόνι Τσάπρον (Γαλλία)
Βοηθοί διαιτητή: Εμάνουελ Μποϊσντέγκχεν, Μίκαελ Ανοίερ
Τέταρτος διαιτητής: Αλεξάντρε Κάστρο
Έξτρα βοηθοί: Άντονι Γκοτιέρ, Όλιβερ Θούαλ
Κάρτες: - / Βύντρα, Καραγκούνης, Μαρίνος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρουμπίν Καζάν: (Κούρμπαν Μπερντίεβ): Ριζικόβ, Καλεσίν, Θέσαρ Νάβας, Μποκέτι, Ανσάλντι, Νομπόα, Νάτχο, Κασάεβ (72' Γκεκντενίζ Καραντενίζ), Ριαζάντσεβ, Κάρλος Εντουάρντο (72' Μάρτινς), Κορνιλένκο (86' Μεντβέντεφ).

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ (58' Μαρίνος), Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης, Λουίς Γκαρθία (69' Γκοβού), Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ