Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Επιμένει στις θέσεις του

Συζήτηση για το γηπεδικό είχαν οι Νικόλας Πατέρας, Ανδρέας Βγενόπουλος και Γιάννης Βαρδινογιάννης, με την μεταβίβαση των μετοχών να περνάει σε δεύτερη μοίρα.
 

Συνάντηση στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα είχε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο.
Από την ΠΑΕ τονίστηκε ότι η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από το γήπεδο με την θέση του Παναθηναϊκού να παραμένει ίδιο. Αν δεν υπάρχει κίνηση από τις άλλες δύο πλευρές που εμπλέκονται στην υπόθεση, ο Παναθηναϊκός θα επιμείνει στην καταγγελία της σύμβασης. Έτσι συμφωνήθηκαν τα εξής:
Πρώτον, ο προτεινομενος  νόμος από μόνος του, είναι πλέον σαφές ότι δεν επαρκεί για να υπάρχει άμεση εξέλιξη στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου. Θα πρέπει ο Δήμος Αθηναίων να επιδείξει απαρέγκλιτη βούληση και να επανέλθει άμεσα με συνολικό σχέδιο και πλάνο ενεργειών για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης. Άλλωστε, ο Δήμος Αθηναίων είναι φορέας υλοποίησης του έργου και εκτός από το πλάνο ενεργειών θα πρέπει να καταθέσει και χρονοδιάγραμμα για την πρόοδο του έργου.
Δεύτερον, το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το έργο και ως εκ τούτου, πέρα από την εγρήγορση, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση ώστε να αξιολογούνται οι εξελίξεις.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με τα σημερινά δεδομένα, το έργο του νέου γηπέδου της ομάδας αντιμετωπίζεται από μηδενική βάση. Η στάση του Δήμου Αθηναίων θα κρίνει τα επόμενα βήματα και αναμένονται εξελίξεις σύντομα, μπορεί και την επόμενη εβδομάδα, για το γηπεδικό.
Όσον αφορά την μεταβίβαση των μετοχών, επισημάνθηκε ότι δεν ήταν αυτό το κυρίως θέμα και για μία ακόμα φορά διαψεύστηκε ότι υπάρχει έλλειμμα της τάξεως των 90 εκατομμυρίων Ευρώ, όπως αναγράφηκε σήμερα σε δημοσιεύμα αθλητικής εφημερίδας.
Σήμερα απλά συζητήθηκαν κάποιες λεπτομέρειες και η όλη μεταβίβαση προχωράει όπως είχε προκαθοριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ