Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΗΞΕ Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ - ΨΕΜΑ Η ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ

Έληξε πριν από λίγο η πολιορκία του Δημαρχείου Αθηνών στη πλατεία Κοντζιά. Οι λιγοστοί πραιτωριανοί της κατοχικής κυβέρνησης που βρέθηκαν κοντά στο σημείο δεν παρενέβησαν καθόλου ενώ υποτίθεται ότι τους παρακολουθούσαν διακριτικά χωρίς να έχουν οπτική επαφή μαζί τους!

Η πρόφαση της συγκέντρωσης ήταν ότι ένας αστυνομικός πάτησε το Κοράνι αλλά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται όπως και τη προηγούμενη φορά που το επικαλέστηκαν. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μουσουλμάνος προσήχθη  στο Αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν προϊόντα παραεμπορίου στη συμβολή των Σωκράτους και Μενάνδρου στο πλαίσιο ελέγχου από μικτό κλιμάκιο αστυνομίας και δημοτικής αστυνομίας. Στο σημείο βρίσκονταν δεκάδες μουσουλμάνοι που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και ύστερα επέδραμαν στο παντοπωλείο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Σοφοκλέους.

Συντονιστές της συγκέντρωσης ήταν ο Πέτρος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής κοινότητας Ναίμ Ελγαντούρ που χτες μόλις απειλούσε τους Έλληνες ότι οι μουσουλμάνοι θα αρχίσουν τα αντίποινα. (δείτε εδώ) Και να σκεφτείτε ότι ακόμα δεν έχει αρχίσει η Δημαρχία Καμίνη....

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ