Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ολοι τώρα ζητούν τη στήριξη του Δημαρά…

Ρυθμιστικός ο ρόλος του συνδυασμού του και για την επαναληπτική αναμέτρηση Κακλαμάνη – Καμίνη στο δήμο της Αθήνας. Τη μετεξέλιξη σε πολιτική κίνηση προτείνουν στελέχη του «Αρματος Πολιτών»
Από τον Νίκο Αναγνώστου
Εμεινε εκτός δεύτερου γύρου ο συνδυασμός του Γιάννη Δημαρά, αλλά ήδη έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Κάτι σαν «πολύφερνη νύφη». Επειδή ακριβώς τα ποσοστά των δύο «μονομάχων» της ερχόμενης Κυριακής είναι μικρά και η μάχη προβλέπεται αμφίρροπη, η κινητικότητα που παρατηρείται από σήμερα είναι εντονότατη.
Η πλευρά Δημαρά δέχεται επιθέσεις φιλίας και από τους δύο άλλους μεγάλους συνδυασμούς, του Γιάννη Σγουρού και του Βασίλη Κικίλια. Ο ίδιος ο Γ. Δημαράς δεν μιλάει σε κανέναν και κατά τις πληροφορίες δεν πρόκειται και να κάνει καμία άλλη δήλωση -παρά τα συνεχή τηλεφωνήματα που δέχεται- μέχρι την Κυριακή, πέραν της χθεσινής στην οποία τόνισε μονολεκτικά «Συνεχίζουμε…». Οι συσκέψεις πάντως στο συνδυασμό είναι συνεχείς και ως εκ τούτου το μυστήριο μεγάλο.
Η στάση Δημαρά αποκτά διπλό ενδιαφέρον διότι ο ρόλος του συνδυασμού του δεν θα είναι ρυθμιστικός μόνο για την Περιφέρεια αλλά και για τον δήμο της Αθήνας όπου κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ποιος τελικά εκ των Νικήτα Κακλαμάνη και Γιώργου Καμίνη θα επικρατήσει στο δεύτερο γύρο αφού κι αυτή η μάχη…
 προβλέπεται αμφίρροπη. Μην ξεχνάμε δε ότι ο δήμος της Αθήνας είναι ένα μεγάλο τμήμα της Περιφέρεια Αττικής.
Τέλος οι συσκέψεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν κι ένα άλλο κρίσιμο αντικείμενο. Πολλά στελέχη του συνδυασμού εκφράζουν την άποψη ότι το «Αρμα Πολιτών» πρέπει να μετεξελιχθεί σε πολιτική κίνηση και να παίξει καθοριστικό ρόλο στις επερχόμενες διεργασίες αφού  είναι προφανές ότι η επιρροή του απλώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ