Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση Κακλαμάνη - Αμυρά

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα Πόλη της Ζωής μας», Νικήτα Κακλαμάνη με τον επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμένουμε Αθήνα» Γιώργο Αμυρά, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πόλη της Αθήνας. Αμέσως μετά έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις από τον δήμαρχο Αθηναίων και τον Γιώργο Αμυρά.
«Ο κ. Αμυράς ήταν ο μόνος υποψήφιος που ζήτησε να ενημερωθεί για ζητήματα που τον ενδιαφέρουν και έχουν να κάνουν με την πόλη και τον Δήμο κατά την προεκλογική περίοδο. Γι’ αυτό πριν βγουν τα αποτελέσματα στις 7 Νοεμβρίου, είχα ευχηθεί δημοσίως να εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Διότι όσα άκουσα σε εκείνη τη συνάντηση ήταν νέες, φρέσκιες ιδέες που δεν ακούγονταν πολύ συχνά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι ένας άλλος τρόπος ζωής, που εγώ δεν τον είχα πολύ συνηθίσει, ωστόσο με ενδιαφέρει να τον μάθω, έστω και τώρα. Περισσότερο λοιπόν συζητήσαμε σήμερα γι’ αυτά τα πράγματα και  ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής, για την συνεργασία που θα έχουμε στα θέματα αυτά, που αποτελούν προτεραιότητες του, αλλά και για άλλα που θα δει και που έχει ανάγκη η πόλη. Θα έχουμε μία άριστη συνεργασία και τον ευχαριστώ πολύ που συναντηθήκαμε».

Ο κ. Αμυράς μεταξύ άλλων είπε: «Ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο γι’ αυτή την συνάντηση. Μιλήσαμε για ουσιαστικά πράγματα της πόλης, όχι μόνο τα ποδήλατα όπως θα νόμιζε κανείς, αλλά βεβαίως τα ποδήλατα ήταν στην ατζέντα. Κι εγώ θέλω να σας πω το εξής. Ότι εμείς είμαστε ανεξάρτητοι πολίτες, καθημερινοί, δεν προερχόμαστε από κόμματα, επομένως δεν στηρίζουμε κόμματα. Δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να χάσουμε την ανεξαρτησία μας λέγοντας ψηφίστε τον έναν ή ψηφίστε τον άλλον. Το είπα και στον κ. Δήμαρχο, εμείς δεν απεμπολούμε την ανεξαρτησία μας, αλλά είμαστε εδώ πλέον για να κάνουμε πράξη κάποιο, έστω ένα ή δύο από τα 5 Π. Ποδήλατα, πεζοδρόμια, πράσινο, πάρκινκγ και πολιτισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ