Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Τα μυστικά γκάλοπ για τους Δήμους - ΠΑΣΟΚ vs ΝΔ

Έκτος από τις περιφέρειες τα κόμματα προχωράνε και σε μυστικά γκάλοπ για τους δήμους με μεγάλο πληθυσμό. Ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να προετοιμαστεί για εθνικές εκλογές ή όχι τον Δεκέμβριο μετράει της επιλογές του στους μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής.

Οι σίγουροι δήμοι για το ΠΑΣΟΚ όπως όλα δείχνουν στην Αττική είναι: ο δήμος Ίλιου με τον Νίκο Ζενέτο, ο δήμος Νέου Ηρακλείου με τον Νώντα Σπυρόπουλο, ο δήμος Αχαρνών με τον Φωτιάδη Παναγιώτη, ο Καλλικράτειος Δήμος Δάφνης-Υμηττού με τον Σταυρακάκη Μανώλη, ο Δήμος Κορυδαλλού με τον Σταύρο Κασιμάτη, ο δήμος Αγίας Βαρβάρας με τον Γιώργο Καπλάνη και ο δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με τον Σταύρο Κοντό.

Έκτος από τα «στανταράκια» υπάρχουν και τα ντέρμπι του 2ου γύρου οπού τα μετράει σοβαρά το κυβερνών κόμμα με μεγαλύτερο αυτό του Πειραιά μεταξύ Μίχα και Μιχαλολιάκου με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα.
Ντέρμπι επίσης για το ΠΑΣΟΚ όπως δείχνουν οι κρυφές μετρήσεις είναι: ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου με μονομάχους τον Βασίλη Σπανάκη και τον Ανδρέα Ευθυμίου, ο δήμος Π.Φαλήρου μεταξύ Δέτση Νίκου και του Χατζηδάκη Διονύση, ο Καλλικράτειος δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη μεταξύ του Γιώργου Ιωακειμίδη και του Κούλη Βρεττάκου, ο δήμος Αγ.Παρασκευής μεταξύ του Βασίλη Γιαννακόπουλου και του Ζορμπά Βασίλειου, ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας μεταξύ του Λουκά Τζανή (προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ) και του Φώτη Μελά και τέλος ο Δήμος Ελευσίνας μεταξύ του Τόλη Βασίλη και του Κοντούλη Γιώργου.

Τα «στανταράκια» της ΝΔ
Όπως φαίνεται από τις μετρήσεις οι σίγουροι δήμοι της ΝΔ μετά της 7 Νοεμβρίου θα είναι:
Ο Νικήτας Κακλαμάνης στην Αθήνα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην Γλυφάδα, ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι, ο Μαραβέλιας Δημήτριος στο Χαιδάρι και ο Χιωτάκης Νικόλαος στην Κηφισιά.
Ίδωμεν... Αυτοί είναι μόνο λίγοι από τους δήμους. Το σίγουρο γκάλοπ πάντως θα το έχουμε σε λίγες μέρες στις 7 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ