Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Υπολειτουργεί η χωματερή Ανω Λιοσίων - Απολύθηκαν σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι!

Ετοιμαστείτε για τις ιδιωτικές εταιρίες που θα αναλάβουν εργολαβικά το έργο της αποκομιδής και διαχείρισης των αποριμμάτων στα πλαίσια του "Καλλικράτη" που ψηφίσατε (ή ανεχθήκατε με την αποχή σας) και που θα χρεώνουν τους δημότες για τα σκουπίδια με το κιλό.

Καλά να είμαστε να πληρώνουμε!

Προχθές απολύθηκαν 100 συμβασιούχοι που εργάζονταν στην χωματερή με αποτέλεσμα να έχουν απομείνει, σύμφωνα με τους εργαζόμενους, μόλις 7 χειριστές προωθητήρων και ένας εργάτης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα απορριματοφόρα να έχουν σχηματίσει από τα ξημερώματα ουρά τεσσάρων χιλιομέτρων έξω από την πύλη της χωματερής περιμένοντας να "αδειάσουν".

Η κατάσταση κρίνεται ως ιδιαίτερα...
σοβαρή καθώς σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στην χωματερή κ. Γ. Χάρδα, το υπάρχον προσωπικό μπορεί αν εργαστεί 24 ώρες το 24ωρο να παραλάβει μόλις 4 τόνους σκουπιδιών.

Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου 'παράγουν" 9 τόνους σκουπίδια την ημέρα ενώ υπολογίζεται πως στους κάδους αποριμμάτων υπάρχουν ακόμα συγκεντρωμένοι 12.000 τόνοι σκουπιδιών εξαιτίας της απεργίας της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα σκουπίδια που παραμένουν στους κάδους όχι μόνο δεν γίνεται να συγκεντρωθούν αλλά θα αυξάνονται κατά 5 τόνους ημερησίως αφού οι εργαζόμενοι στην χωματερή δεν προλαβαίνουν να τα παραλάβουν.


Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2010/11/blog-post_8298.html#ixzz16JOBugAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ