Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση Κακλαμάνη-Αβραμόπουλου στο δημαρχείο


Ο δήμαρχος Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο Νικήτας Κακλαμάνης συναντήθηκε σήμερα με τον αντιπρόεδρο και βουλευτή Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Αβραμόπουλο στο δημαρχιακό μέγαρο της πλατείας Κοτζιά. Μετά τη συνάντηση ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε: «Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε πολλούς λόγους να έρθει σήμερα στο δημαρχείο. Δύο όμως ήταν οι κυριότεροι. Πρώτον, γιατί επί οκτώ χρόνια υπήρξε δήμαρχος της πόλης με πολύ μεγάλη επιτυχία, και δεύτερον, σας υπενθυμίζω ότι όταν ανακοίνωσα την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος ήταν από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος που δημόσια βγήκε και είπε ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητά μου. Ήρθε λοιπόν σήμερα να συζητήσουμε ορισμένα πράγματα, και ειδικά και γενικά, και κατά κύριο λόγο να μου δηλώσει την πλήρη υποστήριξή του και να μου ευχηθεί καλή επιτυχία. Θέλω να τον ευχαριστήσω και για τα πριν της προεκλογικής περιόδου και για το τώρα»...

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε:
«Όλο αυτό τον καιρό και ως πολίτης της Αθήνας αλλά και ως πρώην δήμαρχος, παρακολουθώ και την πορεία και την εξέλιξη αυτής της πόλης, μια εξέλιξη που θέλει την τετραετία που πέρασε πραγματικά να συνοδεύεται από ένα σημαντικό παρεμβατικό έργο σε συγκεκριμένους τομείς, που θέλει όμως και αυτό το χρόνο του για να ολοκληρωθεί. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που προηγήθηκε με τον Νικήτα Κακλαμάνη, διαπίστωσα ότι έχει δύναμη οράματος και προγράμματος για να συνεχίσει αυτό το έργο που ξεκίνησε τότε. Η πόλη χρειάζεται δημόσιους άνδρες με άποψη, με θέση, με διεκδικητικότητα γιατί είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή του θεσμού, διότι ο Καλλικράτης ναι μεν ακούγεται ευχάριστα αλλά προοιωνίζει δύσκολες στιγμές και για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση και για τον τοπική αυτοδιοίκηση. Με την εμπειρία του, λοιπόν, τόσο ως δήμαρχος Αθηναίων αλλά και ως πρόεδρος όλων των δημάρχων της χώρας, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει ένα σπουδαίο έργο για να το ολοκληρώσει ανταποκρινόμενος σε αυτό που οι πολίτες της Αθήνας απαιτούν και δικαίως. Του εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλή επιτυχία στις εκλογές, καλή συνέχεια στα επόμενα βήματά του και ολοκλήρωση του έργου του».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου «ποιο είναι το δίλημμα της Κυριακής», ο κ. Αβραμόπουλος απάντησε: «Το δίλημμα κάθε πολίτη είναι διαρκές και δεν εξαντλείται μπροστά σε εκλογές. Και μεταφράζεται πάντοτε σε αυστηρούς όρους, τους οποίους προσλαμβάνουν οι υποψήφιοι και μετατρέπουν σε πρόγραμμα και δράσεις. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε, και με ένα καταγραμμένο έργο, όπως είπα πρωτύτερα, που θα ολοκληρωθεί και με την επόμενη τετραετία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ