Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Οι εταιρίες στοιχημάτων χρίζουν φαβορί το Δημαρά

Φαβορί για την εκλογή στην Περιφέρεια Αττικής παίζεται ο κ. Ι. Δημαράς με συντελεστή 1,2, έναντι συντελεστή 4 για τον κ. Ι. Σγουρό και 10 για τον κ. Β. Κικίλια. Οι μπουκμέικερ του ηλεκτρονικού στοιχήματος προβλέπουν ντέρμπι στις περιφέρειες Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος, Ιονίων Νήσων και Πελοποννήσου, δίνοντας σχεδόν ίδιες αποδόσεις στους υποψηφίους του ΠαΣοΚ και της ΝΔ καθώς και στον Δήμο Θεσσαλονίκης...όπου ο κ. Κ. Γκιουλέκας «παίζεται» με αποδόσεις 1,45-1,60, έναντι αποδόσεων 2,20-2,45 του κ. Ι. Μπουτάρη.

Επίσης θεωρούν πιθανότερη τη νίκη του κ. Β. Μιχαλολιάκου (6,00) έναντι του κ. Π. Μαντούβαλου στον Πειραιά (9,00), αλλά πολύ μακριά από τον κ. Ι. Μίχα, που τον φέρουν ως απόλυτο φαβορί με συντελεστές 1,2-1,4.

Ταυτόχρονα οι εταιρείες ηλεκτρονικών στοιχημάτων δίνουν πολύ μεγάλες αποδόσεις (από 15,5- 19,5) σε όσους ποντάρουν ότι η ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτη δύναμη την Κυριακή, αν αθροίσει κανείς τις ψήφους των υποψηφίων περιφερειαρχών της, εκτιμώντας ότι το ΠαΣοΚ θα επικρατήσει άνετα σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά τη διαφορά που θα έχουν τα δύο κόμματα, οι μπουκμέικερ εκτιμούν ότι το ΠαΣοΚ θα είναι πρώτο με διαφορά 4-7 ποσοστιαίων μονάδων για την οποία δίνουν τη χαμηλότερη απόδοση (1,4- 1,7) με αμέσως υψηλότερη την απόδοση για όποιον στοιχηματίσει ότι η διαφορά του ΠαΣοΚ από τη ΝΔ θα υπερβαίνει τις επτά ποσοστιαίες μονάδες.


Το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ακρόπολη

Η Ακρόπολη

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ

ΑΕΡΗΔΕΣ - ΠΛΑΚΑ